Wat is stoelmassage?

Verofit stoelmassage is een preventieve drukpuntmassage, uitgevoerd op een ergonomisch gevormde stoel, over de kleding heen. De massage wordt gegeven op hoofd, nek, schouders, rug, heupen, armen en handen. Het is een zeer effectieve manier om de circulatie te bevorderen en het lichaam in balans te brengen. De massage werkt ontspannend en vermindert stress. Men komt weer fris en helder uit de stoel!
    
Stoelmassage is een techniek die ontwikkeld is in Amerika, deze drukpuntmassage is afgeleid van de acupunctuur. De stoelmassage bevorderd de doorstroming van bloed, lymfe en energie. Je wordt bewuster van je lichaam en zoekt daardoor sneller bij lichamelijke en/of geestelijke klachten naar een oplossing. Het werkt preventief op RSI, muisarm en stress gerelateerde klachten.

De massage kan op iedere werkplek worden uitgevoerd en duurt slechts 15 minuten; u kunt direct weer aan de slag. Vooral voor bedrijven is dit een zeer geschikte oplossing. Door de jarenlange ervaring van Verofit  en verschillende universitaire onderzoeken is gebleken dat het ziekteverzuim daalt.
Onder bepaalde voorwaarden is de stoelmassage aftrekbaar van de belasting.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Verofit voor u kan betekenen? Sommige klachten gaan niet vanzelf over. Doe er wat aan!

Wanneer bent u voor het laatst gemasseerd? Maak direct een afspraak via de knop rechtsboven.

Wilt u meer informatie over stoelmassages? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en wij zullen zo goed als mogelijk met u meedenken! 

Info aanvragen

© Copyright Verofit 2017.